Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Disclaimer

MONFRANCE schoenmode besteedt constante zorg en aandacht aan de samenstelling van het assortiment  en het up-to-date houden van alle informatie op de website. De informatie op de website wordt regelmatig aangepast en aangevuld, wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving worden aangebracht. Wij geven geen garanties betreffende onvolledige of onjuiste informatie, typefouten en/of foutieve prijzen zijn voorbehouden. Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. De kleurechtheid van de artikelen zijn afhankelijk van de instellingen van het beeldscherm van de webshop bezoeker. Hier kunnen derhalve geen rechten aan verbonden worden. MONFRANCE schoenmode is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites die zijn verbonden of gelinkt van of naar www.monfranceschoenmode.nl.