Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. 

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. 

|
Snelle levering

Blackstone

Dit Nederlandse merk was in 1926 oorspronkelijk opgericht als importeur van leer en schoenen. Hier kwam in 1992 verandering in toen Blackstone op de markt werd gebracht door de derde generatie. Binnen no time was het merk uitgegroeid tot een van de bekendste merken in ons kikkerlandje. In een oud kaaspakhuis in Gouda worden de designs nog steeds ontworpen en de schoenen geproduceerd.

BEST RISING BRAND IN THE NETHERLANDS
Het merk heeft alles wat goede schoenen moeten bevatten. Denk aan het gebruik van eersteklas leer, een eenvoudig maar stoer design, perfecte afwerking en niet te vergeten een fijne prijs voor uw portemonnee. Blackstone kreeg niet voor niets de schoenenaward voor 'Best Rising Brand in the Netherlands' in 2012. 

TIJD OM TE WINKELEN
Wilt u een stoere boot? Of toch liever een sneaker? Onze verkoopmedewerkers helpen u graag tijdens het zoeken naar het perfecte paar voor u. Ligt Maastricht niet bij u om de hoek of wilt u ze liever online bekijken? Dan kunt u een kijkje nemen in onze webshop. 


1  2  3  ... 36 1  2  3  ... 36