Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Blundstone

Het merk Blundstone is opgericht in het jaar 1870. Ondanks dat Blundstone uitgroeide tot een van 's werelds meest bekende schoenmerken, blijft het merk typisch Tasmaans. Het hoofdkantoor en de fabrieken van Blundstone bevinden zich dan ook in Hobart, Tasmanië: de eilandstaat van Australië.

Of je nu door het ruige terrein van Tasmanië loopt of over de vaak regenachtige trottoirs van Nederland, je zult er zeker goed uitzien én je goed voelen in een paar stevige Blundstone boots. Sinds 1870 ontwikkelt het merk Blundstone nieuwe manieren om ongeëvenaard comfort en bescherming te bieden.

De stoerste Blundstone boots shop je bij MONFRANCE schoenmode. Winkelen kan online óf in een van onze winkels in Maastricht.