Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Bruno Premi

Italiaanse elegantie

Wanneer wij spreken over Italiaanse elegantie dan spreken wij over het internationaal bekende schoenenmerk Bruno Premi. Sinds het jaar 2000 maakt Bruno Premi vanuit Italië toonaangevende collecties aan lederen damesschoenen, waaronder Bruno Premi enkellaarsjes en sandalen. Al ruim 20 jaar staat Bruno Premi synoniem voor elegantie en vrouwelijkheid. 

Aan stijl en kwaliteit ontbreekt het zeker niet bij de damesschoenen van Bruno Premi. Alle Bruno Premi modellen worden namelijk aan de hand van trends vormgegeven en alleen het beste leer wordt gebruikt tijdens de productie.  

Neem eens een kijkje in onze modieuze Bruno Premi collectie van Monfrance schoenmode, voor u zit er vast ook een mooi paar Bruno Premi schoenen bij!