Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. 

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. 

|
Snelle levering

CruyffJohan Cruijff was een van de grootste voetballers ter wereld en tevens oprichter van het merk Cruyff. Als we de voetballer zouden moeten omschrijven, komen we met technisch, intuïtief, visueel en stijl al ver, maar uniek mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. Het merk Cruyff is een perfecte weerspiegeling van de man zelf en heeft dan ook wereldwijd veel fans.

In 1974 personaliseerde Cruyff het Nederlandse voetbalshirt met zijn eigen ontwerp, de dubbele streep. Dit ontwerp werd een wereldwijde bestseller en zo begon het balletje voor de voetballer te rollen. In 1979 richtte hij in Barcelona zijn eigen merk op.

Johan geloofde er sterk in dat uiterlijk een grote rol speelt in het bereiken van je doelen. Als de voetballer niet op het veld stond, zag hij er dan ook altijd piekfijn uit. Hij besloot voetbal, mode en elegantie te combineren. De voetballuxe werd gecombineerd met functionele ontwerpen, hoge kwaliteit en technisch geavanceerde materialen. Al deze kenmerken komen terug in zowel zijn kleding- als schoenenlijn. Tevens draagt Cruijff er zorg voor dat zijn schoenen met de hand vervaardigd worden.

KENMERKEND
Kenmerkend voor het merk Cruyff is het logo. De leeuw staat wereldwijd bekend als een symbool voor leiderschap, kracht en zelfvertrouwen. Om die reden is dit dier in combinatie met voetballuxe in het logo verwerkt.

Het merk Cruyff is volledig gebaseerd op de persoonlijkheid en mentaliteit van Johan Cruijff. De producten zijn afgestemd op de vier fases van zijn leven. Deze vier fases zijn uitgewerkt in vier labels, waardoor ieder een schoen of kledingstuk naar zijn gading vindt.

Cruyff Junior: Johan Cruijff als een jonge jongen
Cruyff Sports: Johan Cruijff als voetballer
Cruyff Classics: Johan Cruijff als ster
Cruyff Executive: Johan Cruijff als leider

KLASSIEK EN VERNIEUWEND

De Cruyff schoenenlijn richt zich voornamelijk op de stijl van de voetbalwereld. Zijn schoenenlijn bestaat voornamelijk uit sportieve sneakers die in het dagelijks leven worden dragen. Tevens heeft Cruyff een trendy lijn voor dames uitgebracht. Cruyff wisselt elk seizoen klassieke modellen als de ‘Vanenburg’ (vernoemd naar de Nederlandse voetballer Gerald Mervin Vanenburg) en de ‘Recopa’ (vernoemd naar de Recopa Sudamericana supercup) af met nieuwe modellen. Ook op zoek naar een paar stoere sneakers? Bestel ze in onze webshop!


1  2  3  ... 36 1  2  3  ... 36