Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Gianni Chiarini


De beste vriend van elke vrouw: haar handtas!
Gianni Chiarini weet wel het één en ander van tassen en dat allemaal dankzij zijn vaders leerlooierij. Begin jaren 90 besloot Gianni Chiarini's vader een nieuw zakelijk concept op de markt te brengen met het oog op Italiaanse ready-to-wear mode. Dit concept sprak zowel de Italiaanse als de buitenlandse markten aan. Gianni Chiarini besloot naar aanleiding van zijn vaders succes klassieke accessoires op de markt te brengen welke aansluiten bij diens kledinglijn. Het resultaat zijn deze fantastische en modieuze tassen. In de collecties van Gianni Chiarini vindt u onder andere handtassen, cross body bags, portemonnees, heuptasjes en shoppers.

100% ITALIAANS
Elke Gianni Chiarini is volledig Italiaans, van het moment dat de tas bedacht wordt tot het moment dat deze daadwerkelijk in productie gaat. Ook worden enkel prachtige Italiaanse materialen gebruikt.

Heeft u interesse in een mooie tas van Gianni Chiarini, kijk dan eens naar onze prachtige Gianni Chiarini collectie.