Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Gianni Chiarini


De beste vriend van elke vrouw: haar handtas!
Gianni Chiarini weet wel het één en ander van tassen en dat allemaal dankzij zijn vaders leerlooierij. 

Begin jaren 90 besloot Gianni Chiarini's vader een nieuw zakelijk concept op de markt te brengen met het oog op Italiaanse ready-to-wear mode. Dit concept sprak zowel de Italiaanse als de buitenlandse markten aan. Gianni Chiarini besloot naar aanleiding van zijn vaders succes klassieke accessoires op de markt te brengen welke aansluiten bij diens kledinglijn. Het resultaat zijn deze fantastische en modieuz tassen.

100% ITALIAANS
Elke Gianni Chiarini is volledig Italiaans, van het moment dat de tas bedacht wordt tot het moment dat deze daadwerkelijk in productie gaat. Ook worden enkel prachtige Italiaanse materialen gebruikt.

Heeft u interesse in een mooie tas van Gianni Chiarini, kijk dan eens naar onze prachtige Gianni Chiarini collectie bij MONFRANCE schoenmode Maastricht.