Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

GiorgioSinds 1958 kan men al genieten van het merk Giorgio. De oprichter, Giorgio Cugnini, ging in zee met de Nederlander Marcel Koppen, wat leidde tot een prachtig merk. Giorgio schoenen worden volledig vervaardigd in Italië, maar zijn speciaal aangepast aan de Nederlandse markt. Hiermee bewijst het merk dat Italiaanse finesse en Nederlands comfort zeker hand in hand gaan.

GIORGIO, UIT LIEFDE VOOR SCHOENEN
Giorgio schoenen worden met de hand gemaakt waarbij het oog voor detail belangrijk is. Elke Giorgio schoen wordt handmatig gefinisht. Opvallend zijn de prachtige stiksels en kleurtechnieken. Daarnaast maakt Giorgio gebruik van prachtige leersoorten voor elke voet en stijl. Elk paar wordt tevens persoonlijk nagekeken alvorens deze de verkoop in gaan. Draag je Giorgio schoenen, dan voel je de liefde voor dit product tot leven komen.

VARIATIE
De Giorgio collectie wordt verdeeld in drie groepen: Azzurro, Originale en Platinum. De Originale collectie bestaat uit basismodellen. De Azzurro collectie richt zich op sportieve en casual schoenen en in de Platinum collectie zijn de mooiste geklede Giorgio schoenen opgenomen. Varieer zelf met Giorgio en bestel snel bij MONFRANCE schoenmode!