Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Kanna

Kanna is in 1985 opgericht door de broers Juan en Tomás De La Cerda. Kanna is gevestigd in Caravaca de la Cruz, Murcia, een gebied in Spanje dat bekend staat om zijn traditie in de productie van handgemaakte jute-producten. Het DNA en de basis van het merk is dan ook de productie van handgemaakte jute schoenen. De Kanna schoenen worden vervaardigd met de regionale techniek genaamd "punto ojal", wat inhoudt dat de onderste zool voor 100% met de hand wordt genaaid aan de bovenste.

Momenteel is Kanna een van de toonaangevende schoenenmerken in Spanje binnen de schoenenindustrie. Design, kwaliteit, comfort en originaliteit definiëren de Kanna-collecties en bieden een breed assortiment aan Kanna schoenen, zowel in de zomer als in de winter.