Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

MYM

MYM Italia is sinds 2019 een nieuw merk. De sneakers zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zien er stijlvol uit. De designer schoenen van MYM zijn beperkt verkrijgbaar, daarom zijn wij trots dat wij dit merk mogen toevoegen aan onze collectie.

Kom langs in onze winkel in de Wolfstraat (nummer 26) of in onze Léon Monfrance winkel (Wycker Brugstraat 1) om dit merk te bekijken en de sneakers te passen.

*Maatadvies: MYM valt doorgaans ruim uit voor de gemiddelde voet. Wij raden u aan om een hele maat kleiner te bestellen.