Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Nubikk

Nubikk is een stoer Nederlands merk dat samenwerkt met Europese fabrikanten. In 2012 lanceerde Nubikk haar eerste collectie en sindsdien is Nubikk in Nederland, België en Duitsland ontzettend populair. 

Nubikk kenmerkt zich vooral door de trendy modellen geïnspireerd door streetstyle. Nubikk heeft een uitgebreide collectie voor zowel dames als heren. Elk seizoen stelt Nubikk een stijlvolle en stoere collectie dames- en herenschoenen samen. In onze collectie vind je de mooiste Nubikk sneakers, boots en laarzen.

Bestel Nubikk schoenen voor zowel dames als heren eenvoudig online via onze website of koop ze in een van onze winkels in Maastricht!