Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Pedro Miralles

Pedro Miralles begon in 1946 als schoenenverkoper, maar pas in 1953 richtte hij zijn eigen bedrijf op. In 1959 richtte hij het huidige Pedro Miralles op, Pedro Miralles is een merk met meer dan een halve eeuw geschiedenis en toegewijd aan de productie en marketing van hoogwaardige damesschoenen.

Pedro Miralles ontwerpt schoenen die meegaan met de laatste trends en het modebeeld. In hun uitgebreide collectie zijn onder meer enkellaarsjes, loafers, sandalen, veterschoenen en andere instappers te vinden. Alle schoenen van Pedro Miralles zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. 

Bij MONFRANCE Schoenmode vind je een uitgebreide collectie Pedro Miralles damesschoenen! Koop ze in een van onze winkels of online via onze webshop.