Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

UnisaHet Spaanse merk Unisa is opgericht in de jaren 70 en staat bekend om haar comfortabele pasvorm en prachtige leersoorten. Het merk streeft naar een perfecte samenhang tussen allerlei invloeden en stijlen. Het resultaat is dan ook een mooi eindproduct dat gericht is op de moderne zakenvrouw, maar zeker ook alledaags gedragen kan worden.

Unisa stelt elk seizoen een prachtige collectie samen. Het ontwerp wordt overgelaten aan een team van geselecteerde ontwerpers die de mooiste trends en klassieke vormen combineren. Op deze manier probeert Unisa elk seizoen prachtige, uiteenlopende combinaties te maken. 

Unisa schoenen worden uit de mooiste leersoorten afkomstig uit Spanje, Italië en India vervaardigd. Van elk ontwerp wordt eerst een prototype gemaakt dat uitvoering wordt getest alvorens de schoenen in productie gaan.

PASSEN?
Bent u ook zo nieuwsgierig geworden naar dit merk? Bij MONFRANCE schoenmode vindt u een uitgebreide Unisa collectie, bestaande uit zowel damesschoenen als -accessoires. Bekijk snel alle Unisa schoenen in onze webshop of kom langs in een van onze winkels.