Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95. Bij artikelen met een kortingspercentage van 30% of hoger brengen wij verzendkosten in rekening. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Retourneren via de post is voor eigen rekening, maar retourneren in een van onze winkels is gratis. *Momenteel bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis te retourneren via de post.

|
Snelle levering

Vitellini

VITELLINI

Wie houdt nou niet van zwart-wit of bruin-wit gevlekte koeien? Vitellini in ieder geval wel! Zij maken in Italië luxe, stoere en originele tassen en accessoires. Deze producten worden met de hand geproduceerd en zijn vanzelfsprekend vervaardigd uit koeienhuid. 

Het bijzondere aan dit merk is dat ieder model uniek is, daar iedere koe anders is. De tassen bevatten mooie details en genoeg opbergruimte. Ieder model heeft een prachtige afwerking.  

Let op: de haren kunnen uitvallen door intensief of langdurig gebruik. Een dergelijke klacht valt daarom niet onder onze garantie.