Online assistentie? Bel +31 (0) 43 321 33 12 (Ma t/m Vr van 9.00 tot 17.00 uur)
+31 (0) 43 321 33 12

*Gratis verzending binnen Nederland vanaf €59,95. Bij een eventuele retourzending worden de betaalde verzendkosten niet teruggestort. *Momenteel verzenden wij enkel pakketten naar adressen in Nederland.

|

**Bij artikelen met 30% korting of meer, zijn retourkosten voor eigen rekening. *Retourneren in onze winkels is momenteel niet mogelijk, omdat deze in verband met de omstandigheden rondom de coronacrisis gesloten zijn. 

|
Snelle levering

Woden

WOrks Of DENmark

Als je over Deens design en respect voor de wereld spreekt, dan spreek je over Woden. Dit Scandinavische sneakermerk is opgericht in 2013 door C. Holm en P. Hildebrandt. Zij hebben voor een merk gezorgd dat kwalitatief goed is en een gemiddelde prijs heeft. 

Woden maakt bewust gebruik van organische materialen, zoals kurk en volnerf leer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van speciaal gelooid visleer om Scandinavische accenten te benadrukken. Het rubber dat gebruikt wordt door Woden bestaat gedeeltelijk uit gerecycled rubber. De ontwerpers worden geïnspireerd door de natuur, ze maken namelijk gebruik van warme kleuren en hoogwaardige materialen met subtiele structuren. Of je nou werkt, loopt, rent, fietst, dineert, danst of winkelt...een Woden sneaker is klaar voor de uitdaging! 

Pluspunt: iedere Woden sneaker heeft een uitneembaar voetbed (vervaardigd uit kurk).